dimarts, 18 de novembre del 2008

Fine Artist

La setmana passada vam estar treballant un programa anomenat Fine Artist. En aquest programa l'alumne pot crear els seus propis dibuixos, fer les seves pròpies vinyetes de còmics, entre altres. A més els alumnes poden posar-hi tot tipus de sons en els seus dibuixos.

Fine Artist és utilitzat per moltes escoles amb la finalitat de que els seus alumnes siguin innovadors i creadors a l'hora d'utilitzar les Noves Tecnologies.

Desprès de la meva experiència al utilitzar el programa veig que pot ser de molta utilitat que els col·legis el facin servir, ja que els nens poden aprendre mitjançant el joc. Segons el meu parer, aquesta dinàmica d'aprendre mitjançant el joc s'ha de tenir molt en compte en els col·legis. Ho crec així perquè és una forma de motivar als infants i de captar la atenció d'aquests.

Per concloure, m'agradaria dir que els infants no únicament poden aprendre mitjançant llibres de text sinó que poden aprendre de moltes maneres. En aquest cas, podríem utilitzar el joc com una manera d'educar i d'ensenyar que seria per a ells quelcom innovador.